MENÜ

Első alkalom (30 perces próbaedzés a gépen, konzultáció)

 
   PowerPlate ingyenes
   VacuShape 1.500.-
   
1 alkalom (30 perces edzés) 2.700.-
   
Bérletek:  
  4 alkalmas bérlet (max 1 hónapra) 10.000.-
  10-12 alkalmas bérletek (max. 2 hónapra)  
  - Első bérlet: 10 alkalom  22.000.-
  - Második bérlet: 11 alkalom 22.000.-
  - Harmadik bérlettől: 12 alkalom 22.000.-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Egyedi konstrukciók egyedi árakkal:

Prémium csomag
Közéleti szereplők, felső vezetők, művészek, politikusok között sokan fordítanak kiemelt figyelmet az egészségükre, fizikai állapotukra, hiszen sikerüknek ez is alapfeltétele. Ugyanakkor ritkán látni őket nyilvánosság előtt az edzőtermekben, mert életvitelükkel ez nagyon nehezen egyeztethető össze. Akiknél alapvető elvárás az igényes, diszkrét, szeparált környezet, a személyi edzővel támogatott egyéni edzésprogram, azok számíthatnak ránk. 

Versenysportolók
Több szempont alapján, a sportolókkal, a szakági edzőkkel, a sportvezetőkkel együtt alakítjuk ki, hogyan érdemes támogatni a munkájukat. Egyedi gyakorlatokat állítunk össze úgy, hogy figyelembe vesszük sportoló állapotát, a felkészítés céljait, a versenyidőszak sajátosságait. Partnereink kérése lehet akár csak egy, vagy akár több sportoló edzése, a rövidebb vagy hosszabb edzésidő, az edzéstervhez igazodó gyakoriság és napi idősáv. Igényes és zavarmentes környezetben a stúdió személyi edzőjének személyes jelenlétében foglalkozunk a sportolókkal. A lehetőségek tárháza mellé korrekt árazást adunk.

Páros vagy kis csoportos edzés
Vannak, akik szívesen edzenek párban vagy kis csoportban, mert ennek különlegesen a hangulata, érdekesek a közös gyakorlatok… és az árképzés is kedvezményes lehet.

Vendégajánlási akció!
Ha ajánlásodra két új vendég vesz bérletet, a következő bérletet ajándékba adjuk!


Asztali nézet