MENÜ

Partnerség vállalkozásokkal szervezetekkel

Vállalkozók, vezetők egyre többen tekintik úgy, hogy az egészségmegőrzés a munkakultúrának is része, ezért akiknek ez fontos és megtehetik, a dolgozóikat is támogatják ebben a fontos ügyben.
A Wave Stúdió folyamatosan keresi azokat a vezetőket, vállalkozásokat, akikkel partnerséget tud kialakítani.

A Wave Power Plate Stúdió egy exkluzív edzőterem Eger szívében, ahol 2016 januárjától igényesen kialakított környezetben 2 professzionális Power Plate géppel, valamint szakértelemmel és sok szeretettel fogadjuk Vendégeinket.

A Power Plate technológiával és a saját tapasztalatunkkal hozzásegítjük az embereket, hogy egészségesen, jó fizikai állapotban éljék az életüket, sportolóként vagy edzőként jó eredményeket érjenek el.
A stúdiónkban végzett edzésmunka különlegesen hatékony kiegészítése az egészséges életmódnak, életvitelnek, étkezésnek, sportolóknál a professzionális felkészülésnek, formában tartásnak.

A stúdió családi vállalkozás, baráti és szakmai támogatással. Van egy jól bevált technológia, van szakmai múltunk, tapasztalatunk a sportban, versenyzésben, üzletben. Abban bízunk, hogy ha munkánkban hozzáadjuk azt, ami a szívünkből jön, az sikert hoz vendégeinknek és nekünk is.

Röviden a Power Plate technológiáról:
A hagyományos edzések során súlyok segítségével, illetve a gravitáció ellen dolgozva növeljük az erőt, míg a Power Plate gép a vibrációval, a gyorsulással hat az erő nagyságára. A gép által speciálisan előállított és átadott rezgések váltják ki azt az öntudatlan izomreakciót (tónusos vibrációs reflex), mely miatt az izmok másodpercenként több, 30-50 alkalommal is összehúzódnak és elernyednek. A módszerrel a teljes test edzése lehetséges, illetve sok sérülés megelőzhető. Ezt a technológiát több mint 10 éve alkalmazzák több mint 100 országban, leginkább a fitnesz és a versenysport területén, de sokan veszik igénybe a szülés utáni formába hozásra, rehabilitációra, öregedés-lassításra is. A gépen végzett izommunka igen intenzív, alkalmanként 30-40 perc elegendő.

A gép önálló használata kizárt, a gépen végzett munka felügyelete szakértelmet igényel!

Az első teljes értékű 30 perces edzés minden látogatónknak díjmenetes!

Minden esetben rövid tájékoztatással és konzultációval kezdünk, hiszen az edzésprogramot az egyéni célokhoz állítjuk össze – ilyenkor a célokhoz tartozó egészséges táplálkozásról is egyeztetünk. Az edzéseket előre egyeztetett időpontokban tartjuk, Vendégeinket bejelentkezés alapján fogadjuk.

Vállalkozásokkal, szervezetekkel együttműködve egyedi szolgáltatás-csomagot alakítunk ki, ettől függetlenül az „ismerkedés” ilyen esetekben is ingyenes teljes értékű próbaedzéssel kezdődik.

Bízunk abban, hogy felkeltettük érdeklődését és hamarosan találkozunk!
Cégnév: Wave Power Plate Stúdió
Cím: 3300 Eger, Telekessy u. 1. (Bejárat a Hatvani kapu tér felől.)
Email: wave.powerplate@gmail.com;
Internet: www.wavestudio.hu
Facebook: Wave Power Plate Studio – Eger

Bejelentkezés: +36309628483;

 

Asztali nézet