MENÜ

Rólunk

A Power Plate technológiával és a saját tapasztalatunkkal hozzásegítjük az embereket, hogy egészségesen, jó fizikai állapotban éljék az életüket, sportolóként vagy edzőként jó eredményeket érjenek el.

A stúdiónkban végzett edzésmunka különlegesen hatékony kiegészítése az egészséges életmódnak, életvitelnek, étkezésnek, sportolóknál a professzionális felkészülésnek, formában tartásnak.

A stúdió családi vállalkozás, baráti és szakmai támogatással. Van egy jól bevált technológia, van szakmai múltunk, tapasztalatunk a sportban, versenyzésben, üzletben. Bizakodunk abban, hogy ha munkánkban hozzáadjuk azt, ami a szívünkből jön, az sikert hoz vendégeinknek és nekünk is.

Házaspárként a munkamegosztásunk: Nórié az edzői vonal, Tiboré a menedzselés.

'Aerobikversenyző voltam, hosszú éveken keresztül tartottam aerobik és fitneszedzéseket. Ismerem a sportolók fájdalmait, örömeit. Megtanultam edzőként dolgozni és figyelni másokra, legyen a cél egy jó versenyeredmény vagy csupán 2 kiló mínusz a testsúlyból. 2015 végén, amikor a harmadik kislányunk két éves lett megadatott, hogy férjemmel stúdiót nyissunk és dolgozzam abban, amit igazán szeretek és ami „én” vagyok.'
Virág Nóra (stúdióvezető és személyi edző)

'15 éve tanítok az értékesítésben vezetőket, munkájuk közben fejlesztve őket. Ebben a világban ugyanúgy a teljesítmény számít, mint a sportban, ezért sokat segít a sport múltam. Igyekszem olyan hozzáadott értékkel támogatást adni, amiben a szakmaiság mögött van egy extra többlet, ami a szívből jön, és a szívre figyel. Akkor vagyok sikeres, ha a partnereim és a csapatuk sikeres. A Stúdiónk sikere pedig a Vendégeink sikere.'
Virág Tibor (menedzser)

A Power Plate-et Dr. Révész Editen keresztül ismertük meg, akivel a családnak üzleti és orvosi vonalon is régi a kapcsolata. Második kislányunk születése után 2006-ban Editnél használtuk az akkor még újdonságnak számító Power Plate-et, és akkor hallottunk Edittől arról is, hogyan sikerült a Főnix szalonban egy úszó sportoló fordulóját felgyorsítani vibrációs technológiával – a sportoló világbajnok lett. Az évek során láttuk, hogy a Power Plate több területen bizonyít. Egy ismerősünk évekkel ezelőtt Egerben nyitott Power Plate stúdiót és Nórit kérte fel edzői munkára, így személyesen is szerezhettünk tapasztalatokat. 2015 végén több lehetőség is együtt köszönt be: igények a piacon, központi fekvésű ingatlan rugalmas tulajdonossal, kapcsolatok a Power Plate vonalán.  Eljött az idő, hogy Nóri ismét munkába álljon, és érkezett egy kis tőkeinjekció is.

Olyan stúdiót képzeltünk el, amely szolgáltatásaival és kialakításával is különleges, más, mint a többiek Egerben. A belső építészetben és a funkcionalitásban is arra törekedtünk, hogy, igényes, otthonos, de kicsit extravagáns legyen, ugyanakkor a professzionális edzésigényeknek is prémium szinten feleljen meg.
A Stúdióhoz tartozik számos Partnerünk is: sportolók és vezetőik, orvosok és gyógytornászok, a Power Plate képviselői és edzői, üzleti és marketing tanácsadók, festők, szerelők – mindazok, akikkel dolgozunk, akik segítettek és segítenek.

Asztali nézet