MENÜ

Több sportág képviselőivel dolgozunk együtt. A Power Plate edzésekkel lehet erősíteni, izmot építeni, állóképességet javítani, gyorsítani, nyújtani, lazítani.

Minden esetben kérjük és elvárjuk a szakedzői jóváhagyást.

Több szempont alapján, a sportolókkal, a szakági edzőkkel, a sportvezetőkkel együtt alakítjuk ki, hogyan érdemes támogatni a munkájukat. Egyedi gyakorlatokat állítunk össze úgy, hogy figyelembe vesszük sportoló állapotát, a felkészítés céljait, a felkészülési és a versenyidőszak sajátosságait.

Partnereink kérése lehet akár csak egy, vagy akár több sportoló edzése, a rövidebb vagy hosszabb edzésidő, az edzéstervhez igazodó gyakoriság és napi idősáv.


Az együttműködés indítása – ahogy eddig bevált:

1.) Első alkalommal a stúdióban a sportvezetővel, szakági edzővel beszélgetünk, tájékoztatjuk őket a Power Plate működéséről és ki is próbálják a gépet, tartunk egy komplett bemutató edzést. A tapasztalatok után egyeztetünk a következő 2-3 alkalomról, az edzések tartalmáról, időpontjáról és a résztvevőkről. (Ez ingyenes.)
2.) A következő 2-3 alkalommal az előzetes egyeztetések alapján próbaedzésen vesz részt néhány sportoló. (Ez is ingyenes.)
3.) A próbaedzések tapasztalata alapján döntenek a sportvezetők, edzők, sportolók a folytatásról, majd egyeztetünk és megállapodunk. A lehetőségek tárháza mellé korrekt árazást adunk.
4.) Igényes és zavarmentes környezetben a stúdió személyi edzőjének személyes jelenlétében a megállapodás szerint foglalkozunk a sportolókkal.

Telefonszám: +36 30 962 8483


 

 

Stephen Powell az erőnléti edzők számára rendezett konferencián tartott előadást Magyarországon, a specializált Power Plate edzésekről beszélt.

Prospektus letöltése:


Sportvezetők, Sportolók!

Az országban egyedülálló együttműködésre nyílik lehetőség Egerben, amelyet ezúton ajánlunk szíves figyelmedbe.

Több mint 100 országban és több mint 10 éve sikeresen, komoly referenciákkal alkalmaznak egy technológiát a sportolók felkészítéséhez, általánosan beépítve az edzéstervekbe. Használják erősítéshez, gyorsításhoz, lazításhoz, sérülés esetén a gyors regenerálódáshoz. Leginkább a fitnesz területén terjedt el, ugyanakkor dolgoznak vele celebek és van már tapasztalat a rehabilitáció, az orvosi felhasználás területén is. Bár a világon elterjedt, itthon még nem általános a használata.

A technológia egy speciális vibrációs eszköz, a Power Plate gép és az azzal végzett edzés.

A technológia lényege:

A hagyományos edzésekkor súlyok segítségével, illetve a gravitáció ellen dolgozva növeljük az erőt, míg a Power Plate gép a vibrációval, a gyorsulással hat az erő nagyságára. A gép által speciálisan előállított és átadott rezgések váltják ki azt az öntudatlan izomreakciót, mely miatt az izmok másodpercenként több, 20-50 alkalommal is összehúzódnak és elernyednek. A módszerrel a teljes test edzése lehetséges, illetve sok sérülés megelőzhető. A gépen végzett izommunka igen intenzív, alkalmanként 30-40 perc elegendő. A gép önálló használata kizárt, a gépen végzett munka felügyelete szakértelmet igényel!


Egerben szívében egy exkluzív stúdióban elérhető a Power Plate technológia. Lehetőséget kínálunk arra, hogy az egri és az eger környéki sportélet széles körben megismerje, kipróbálja és használja a gépeket. Javasoljuk, hogy sportvezetők, edzők, 2-3 sportolóval látogassanak el a stúdióba, térítésmenetesen próbálják ki 2-3 alkalommal a gépeket, kérdezzenek, konzultáljanak, majd ezek után döntsenek a folytatásról.

A gépenként több millió Ft-os ráfordítás és a gépekhez tartozó szükséges szakértelemmel rendelkező személyi kapacitás gyakran még a komoly lehetőségekkel rendelkező egyesületeknek is kihívás. Részünkről a szakszerviz által karbantartott minőségi gépek, a felelős szakértelem, a kapacitás és a kulturált helyszín adott.

A stúdió fontos alapelve, hogy sportoló csak szakedző által felügyelt edzésmunka részeként használja a gépeket.

A részletekről és a kipróbálás időpontjáról Virág Nórával lehet egyeztetni, telefonszáma +36309628483;
Bízunk benne, hogy hamarosan elindul az együttműködés!

Asztali nézet