Fitness és sport

Hatékonyan égeti a zsírt, növeli az izomtónust, javítja az egyensúlyérzéket, erősít!

Fitness

APower Plate gépen folytatott vibrációs tréning növeli az izomtömeget és javítja az izomtónust. A nyújtóreflex révén az edzésbe hozott izmok teljes mértékben aktivizálódnak, míg a hagyományos edzésmódszerekkel lényegesen kisebb hatásfokú eredmény érhető el. Ráadásul mindezt külső terhelés nélkül. A vibrációs tréningnél a test az átvett rezgésre reagál: az izmok összehúzódásának gyorsaságával késztetjük sokkal nagyobb erőkifejtésre.

Sport

A vibrációs tréning kitűnően alkalmazható bármilyen sport alapozására. 
A kiterjedt tudományos és független kutatásoknak köszönhetően sportklubok szerte a világban használják a Power Plate-et gyorsításra, nyújtásra, lazításra, valamint erősítő, kondicionáló és rehabilitációs programjaik során.

A Power Plate egy forradalmian új edzésforma, ami az izmok erősítése és gyorsítása mellett többféle pozitív hatást gyakorol az emberi testre. A mindössze harminc perces edzés a teljes testet megmozgatja. Magában foglalja a nyújtást, az egyensúly fejlesztését, az erősítést és a masszázst. Az edzőgép abban segít, hogy a gyakorlatok hatékonyságát többszörösére erősíti, így tud nagyon hamar, nagyon látványos eredményeket produkálni.

Mennyi edzésre van szükség?

A gyorsulási tréning gyakorlatokkal végzett edzések eredménye hamar észrevehető az izmokon. Eltűnnek a zsírpárnák, a bőr simább és feszesebb lesz. Elég mindössze hetente kétszer-háromszor ismételni a harminc perces edzéseket a formába lendüléshez.

Power Plate technológiája: a három síkban elmozduló plató rezgése maximalizálja a reflexes izommunkát és a biztonságot. A rezgő Power Plate plató másodpercenként 30-50 izomösszehúzódást vált ki a felhasználó testében. Amikor a test igyekszik visszanyerni stabilitását, egyetlen mozdulatban sok izomrost vesz részt, jelentősen megsokszorozva ezáltal bármilyen, a platón végzett feladat hatékonyságát.

Kérj időpontot ingyenes próbaedzésre!