Fittnes és sport

Hatékonyan égeti a zsírt, növeli az izomtónust, javítja az egyensúlyérzéket, erősít!

Fitnesz

APowerPlate gépen folytatott vibrációs tréning növeli az izomtömeget és javítja az izomtónust. A nyújtóreflex révén az edzésbe hozott izmok teljes mértékben aktivizálódnak, míg a hagyományos edzésmódszerekkel lényegesen kisebb hatásfokú eredmény érhető el. Ráadásul mindezt külső terhelés nélkül. A vibrációs tréningnél a test az átvett rezgésre reagál: az izmok összehúzódásának gyorsaságával késztetjük sokkal nagyobb erőkifejtésre.

Sport

A vibrációs tréning kitűnően alkalmazható bármilyen sport alapozására. 
A kiterjedt tudományos és független kutatásoknak köszönhetően sportklubok szerte a világban használják a PowerPlate-et gyorsításra, nyújtásra, lazításra, valamint erősítő, kondicionáló és rehabilitációs programjaik során.

A PowerPlate egy forradalmian új edzésforma, ami az izmok erősítése és gyorsítása mellett többféle pozitív hatást gyakorol az emberi testre. A mindössze harminc perces edzés a teljes testet megmozgatja. Magában foglalja a nyújtást, az egyensúly fejlesztését, az erősítést és a masszázst. Az edzőgép abban segít, hogy a gyakorlatok hatékonyságát többszörösére erősíti, így tud nagyon hamar, nagyon látványos eredményeket produkálni.

A gyorsulási tréning

Azért nevezik gyorsulási tréningnek is a Power Plate technológiával végzett edzést, ennek soránleginkább az izomzat összehúzódásának gyorsasága az, amivel az emberi szervezet erőt fejt ki.Ezt a módszert már az 1960-as években is alkalmazták az asztronautáknál, hogy helyrehozzák az izmaik és a csontjaik leépülését, amely olyan mértékű volt, hogy a mozogni alig képes embereket nem lehetett súlyokkal, hagyományos edzésmunkával dolgoztatni.

A hagyományos edzésmunka során általában az igényel erőkifejtést, hogy a test tömegét vagy súlyzók tömegét, illetve rugókat, gumiszalagokat valamilyen izomzat alapvetően a gravitáció ellenében, illetve valamilyen ellenerővel szemben mozgat. Minél nagyobb a tömeg, az ellenállás, annál nagyobb a gravitációval, illetve az ellenerővel szemben kifejtendő erő. A Power Plate technológiát is lehet súlyokkal, gumiszalagokkal alkalmazni, ugyanakkor az erőkifejtéstleginkább - súlyok vagy ellenerő nélkül is - az izomzat összehúzódásának gyorsasága okozza.

A Power Plate rezgő felülete harmonikus rezgéseket továbbít a testbe, melyekkel az izmok természetes reflexív összehúzódását váltja ki, másodpercenként 25-50 alkalommal. Ez a technológia képes az izmok 98 százalékát megmozgatni, szemben a hagyományos edzőtermi gépekkel.

A PowerPlate géppel végzett edzés az úgynevezett vibrációs technológiát használva sokkal intenzívebb és hatékonyabb lehet, mint a hagyományos edzésmunka . A rezgő felületfel-le vibrálása az izomerőt fokozza, a jobbra-balra és előre-hátra vibrálása pedig az egyensúlyt és a koordinációt javítja.

Mennyi edzésre van szükség?

 

A gyorsulási tréning gyakorlatokkal végzett edzések eredménye hamar észrevehető az izmokon. Eltűnnek a zsírpárnák, a bőr simább és feszesebb lesz. Elég mindössze hetente kétszer-háromszor ismételni a harminc perces edzéseket a formába lendüléshez.

PowerPlate technológiája: a három síkban elmozduló plató rezgése maximalizálja a reflexes izommunkát és a biztonságot. A rezgő PowerPlate plató másodpercenként 30-50 izomösszehúzódást vált ki a felhasználó testében. Amikor a test igyekszik visszanyerni stabilitását, egyetlen mozdulatban sok izomrost vesz részt, jelentősen megsokszorozva ezáltal bármilyen, a platón végzett feladat hatékonyságát.

Kérj időpontot ingyenes próbaedzésre!