Szülés utáni tréning

Képes  visszaállítani a terhesség és szülés során meggyengült erőt

Azok az anyukák, akik szülés után edzésre adják a fejüket több energiát és hangulatjavítást, jókedvet szeretnének, megoldást a vizeletvisszatartási problémákra, a törzs erejét növelni, szebb, laposabb hasat, a hormonháztartás és az anyagcsere normális működését, visszaszerezni  az izmok erejét és tónusát.

A Power Plate edzés segít újra megtalálni a belső kapcsolatot a medencefenék izmai, a has izomzat és a hát izmai között.  Így képes  visszaállítani a terhesség és szülés során meggyengült erőt.

A  Power Plate kíméletes rezgésével fokozza a vérkeringést, oxigénhez és tápanyaghoz juttatja a gyógyuló szervezetet,  kiválóan növeli az izomtónust, és még súlyokat sem kell emelgetni szabályozza a boldogsághormon és a stresszhormonok (például a kortizon) szintjét.

Egyszerre készteti tudatosan és önkéntelenül is a törzs izmainak aktiválására a testet, így kezdetben mellőzhetők megerőltető felülések.

Ha az edzést összeköti Kegel-gyakorlatokkal, sokkal hamarabb és erősebben megérzi izmait, megtalálja a belső harmóniát, így hamarosan újra a régi önmaga lehet.

Szülés előtt az anyukák szervezete szinte élsportolói szinten dolgozik, de a szülés után sajnos súlyos energiahiánnyal, vitalilás és funkcionális erő hiánnyal küzd. A gyorsabb helyreállításhoz kiváló segítség a Power Plate edzés! 

A POWER PLATE „Post Natal” (szülés utáni) tréningprogram leírása:

A várandósság és a szülés következményei:

Az izmok, szalagok megnyúlnak. A leginkább érintett terület a hasizmok, a medencefenék és izmai, illetve a szülés során érintett izmok, szalagok és csontozat.

A várandósság során növekvő baba súlya miatt gyakran változik a testtartás.

Az egyenes hasizmok szétnyílása, a diasztázis könnyen vezethet akár súlyos sérv kialakulásához, ha nem megfelelő mozgást végez a kismama.

A várandósság során kialakult súlyfelesleg később az egészségre is káros lehet. A fogyás nehéz.

A változásokkal gyakran jár együtt önértékelési probléma, a megváltozott testi állapot a párkapcsolatot, a munkát is negatívan befolyásolja. Amilyen sokan elhallgatják, olyan nagy probléma ez!

Hogyan segít a Wave Stúdió a POWER PLATE „Post Natal” programmal?

A Post Natal képzésről nemzetközileg elismert oklevelet kapnak az ott végzett trénerek – ilyennel a Wave Stúdió vezetője is rendelkezik.

A POWER PLATE mérésekkel bizonyítottan, intenzíven mozgatja meg az érintett testterület izmait. Ezeket az izmokat, szalagokat az intim torna gyakorlatait megtanulva és alkalmazva lehet ugyan jól mozgatni, korrigálni, ugyanakkor a POWER PLATE technológiával, az általa kiváltott tónusos vibrációs reflexxel ez a munka kiemelkedően hatékony.

Hagyományos szülés (nem császármetszés) után 6 héttel lehet elkezdeni a Post Natal tréninget. Az edzésprogramot átvizsglás előzi meg: az edző megméri a hasizom szétnyílásának mértékét, felméri a kismama állapotát. Amennyiben nincs kizáró ok, elkezdődnek az edzések. (Ha van, orvoshoz irányítjuk a kismamát.) Az edző ismeri azokat a speciális gyakorlatokat, amelyet a kismama végezhet, ott áll mellette, megmutatja és kontrollálja a gyakolratokat.

A Wave Stúdióban lehetőség van arra, hogy a kisbaba, kisgyermek ott legyen az anyuka mellett – van, akinek ez rendkívül nagy előny. A stúdió nem egy nagy edzőterem, inkább családias hangulatú hely. Többen vannak, akik azt igénylik, hogy kicsit kimozduljanak az anyukák fárasztó mókuskerék életmódjából, ezért a stúdióba inkább egyedül jönnek mozogni, lazítani, feltöltődni!

Kérj időpontot ingyenes próbaedzésre!