Power Plate

Fél óra alatt másfélórás edzésmunka

A PowerPlate egy olyan vibrációs orvostechnikai berendezés, amellyel fél óra alatt, akár másfélórás edzésmunkát végezhet az emberi test a speciálisan előállított és átadott rezgéseknek köszönhetően.

A Power Plate jól használható a szépségápolásban, egészségügyben, versenysportban is, az állóképesség javításához, izomépítéshez, nyújtáshoz, alakformáláshoz, fogyáshoz, rehabilitációhoz.

A PowerPlate tréning az izmok mozgását, a gyorsulást növeli, hatékonyan égeti a  zsírt, növeli az izomtónust, javítja az egyensúlyérzéket, erősít, teljes testedzés végezhető, melynek során bemelegítő, nyújtó, egyensúlyjavító, erőközpont erősítő, dinamizáló és masszázs gyakorlatokra kerül sor, alig 30 perc alatt.

A módszer akkor igazán hatékony, ha hetente minimum kétszer megismételjük. A befektetés garantáltan kifizetődő, hiszen a módszer nagyon hatásos, nem véletlen növekszik hatalmas ütemben a népszerűsége.

Ezt a technológiát több mint 10 éve alkalmazzák több mint 100 országban, leginkább a fitnesz és a versenysport területén, de sokan veszik igénybe a szülés utáni formába hozásra, rehabilitációra, öregedés-lassításra is. A gépen végzett izommunka igen intenzív, alkalmanként 30-40 perc elegendő. A gép önálló használata kizárt, a gépen végzett munka felügyelete szakértelmet igényel!

Miért válaszd ezt a módszert?

Mert ez a különleges edzésforma nagyon hatékonyan fokozza az izomtónust, növeli a mozgástartományt, és javítja az állóképességet.

Izom- vagy ínsérülés után is alkalmazható, mert csökkenti a fájdalmat, és gyorsítja a gyógyulási folyamatot. 


Fokozza a véráramlást, így javul a szív- és az érrendszer állapota, segít megelőzni a betegségek kialakulását, és lassítja az öregedést.

Javul az anyagcsere.

Csökkenti a testzsírt, ami nagyon hatékony segítség lehet, ha folyton a tökéletes alakért harcolsz.

Látványosan csökkenti a kényes területeken kialakult cellulitiszt, és megelőzi az újbóli kialakulásukat.

Növeli a csontsűrűséget, így megelőzhető a nőket fenyegető csontritkulás.

Sok embert valamilyen betegség, például az ízületi gyulladás, Parkinson-kór, szklerózis multiplex vagy cukorbetegség gátol abban, hogy rendszeres testmozgást végezzenek, ami javíthatná általános állapotukat. Ezzel az edzésformával nekik is lehetőségük van a mozgásra, jótékony hatásainak köszönhetően pedig javulhat a közérzetük, és fittebbnek érezhetik magukat.

A Power Plate bizonyított területei:

Kiknek ajánlott a PowerPlate?

A PowerPlate minden korosztály és nem számára egyaránt ajánlott, hiszen fiatalkorban segít arányos és esztétikus testalkatot kialakítani, idősebb korbanpedig jótékony hatása van az öregedés egyes tüneteire.

PowerPlate alkalmazható fizikoterápiás kezelés részeként is, a rehabilitáció során jelentős segítséget nyújt. Csontritkulás ellen is ajánlott, valamint fájdalomcsillapító hatása is ismert. Emellett egyes izomproblémák enyhítésére, valamint megelőzésére és a vérkeringés javítására is használható.

Csökkenti a vérnyomást, fokozza  rugalmasságot, fájdalomcsillapító hatással bír és növeli az egyensúlyt. A kutatás arra is rámutatott, hogy a teljes test vibráció stimulálja a test természetes regeneráló hormonjának a termelését, mely hormon egész életünk során felelős a szöveti regenerációért, izomnövekedésért, energia- és anyagcseréért.

A PowerPlate másik nagy előnye, hogy kerekes székesek számára is használható, a módszer rendelkezik az európai egészségügyi és biztonsági előírásoknak megfelelő orvostechnikai eszköz-minősítéssel.

Kérj időpontot ingyenes próbaedzésre!