Mit kell tudni az első alkalomról?

 

Az első alkalommal adunk egy rövid tájékoztatást a POWER PLATE technológiáról, az edzésekről, a kontra indikációkról (ezekről az ellenjavallatokról a weboldalon is lehet tájékozódni). Az edzésprogramot a vendégünk céljához, kéréséhez, állóképességéhez, korához igazítjuk, és a tapasztalatokat felhasználjuk a következő edzéseken. Az első edzés mindenkinek ingyenes.

Az öltözőnkben wc, mosdó, zuhanyzó is van, a szekrények zárhatók, a kulcsot a Vendég magánál tarthatja az edzés során.

Öltözék: érdemes olyan kényelmes öltözéket hozni, amit egy teremben, nyilvános helyen szívesen visel a Vendég, amiben szívesen edz. A cipő a talpát tekintve is legyen tiszta! Ha nincs cipő, vagy cipő nélkül szívesebben edz a Vendég (ezt is lehet), akkor hozzon tiszta zoknit!

Törölköző: kérjük, minden Vendég hozzon saját törölközőt, amit szükség esetén maga alá terít (izzadás esetén így higiénikus);

Hidratálás: edzés előtt fél órával – egy órával érdemes vizet fogyasztani (2,5 dl – 8 dl, céltól, testi adottságtól időjárástól függően), illetve érdemes vizet vagy valamilyen izotóniás italt fogyasztani az edzés során (a legtöbben saját maguk által kedvelt ásványvizet vagy italt hoznak);

Késés, kimaradás: A bérleten igénybevett alkalomnak számítjuk azt az edzést, amelyet nem sikerül elkezdeni a leegyeztetett időpontban és lemondás sem érkezett az időpont előtt legalább 36 órával! Érdemes az érkezést úgy időzíteni, hogy legyen idő átöltözni és az edzést pontosan el tudjuk kezdeni!

Megjegyzés hozzáfűzése