Mit kell tudni az első alkalomról?

 

Az első alkalommal adunk egy rövid tájékoztatást a POWER PLATE technológiáról, az edzésekről, a kontra indikációkról (ezekről az ellenjavallatokról a weboldalon is lehet tájékozódni). Az edzésprogramot a vendégünk céljához, kéréséhez, állóképességéhez, korához igazítjuk, és a tapasztalatokat felhasználjuk a következő edzéseken. Az első edzés mindenkinek ingyenes.

Az öltözőnkben wc, mosdó, zuhanyzó is van, a szekrények zárhatók, a kulcsot a Vendég magánál tarthatja az edzés során.

Öltözék: érdemes olyan kényelmes öltözéket hozni, amit egy teremben, nyilvános helyen szívesen visel a Vendég, amiben szívesen edz. A cipő a talpát tekintve is legyen tiszta! Ha nincs cipő, vagy cipő nélkül szívesebben edz a Vendég (ezt is lehet), akkor hozzon tiszta zoknit!

Törölköző: kérjük, minden Vendég hozzon saját törölközőt, amit szükség esetén maga alá terít (izzadás esetén így higiénikus);

Hidratálás: edzés előtt fél órával – egy órával érdemes vizet fogyasztani (2,5 dl – 8 dl, céltól, testi adottságtól időjárástól függően), illetve érdemes vizet vagy valamilyen izotóniás italt fogyasztani az edzés során (a legtöbben saját maguk által kedvelt ásványvizet vagy italt hoznak);

Késés, kimaradás: A bérleten igénybevett alkalomnak számítjuk azt az edzést, amelyet nem sikerül elkezdeni a leegyeztetett időpontban és lemondás sem érkezett az időpont előtt legalább 36 órával! Érdemes az érkezést úgy időzíteni, hogy legyen idő átöltözni és az edzést pontosan el tudjuk kezdeni!

Megjegyzés hozzáfűzése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük